600字范文,内容丰富有趣,生活中的好帮手!
600字范文 > By the age of almost four Elijah Edney has never had a haircut in his life. But now he ca

By the age of almost four Elijah Edney has never had a haircut in his life. But now he ca

时间:2018-09-30 18:17:27

相关推荐

By the age of almost four  Elijah Edney has never had a haircut in his life. But now he ca

问题补充:

By the age of almost four, Elijah Edney has never had a haircut in his life. But now he can t wait to visit the barbers - for two reasons: losing his two - foot - long golden hair will mean that strangers stop mistaking him for a girl; the hair will be donated to charity to provide a wig (假发) for a child with cancer.

Mrs. Edney, who works in a restaurant, says, Elijah has always had beautiful hair, so I let him grow it as he w8nted. It s like silk. But now it is at a stage where people mistake him for a girl and he wants it cut into a boys haircut.

Mrs. Edney and her husband want to collect enough money-£350-to process Elijahs hair for a sick child. She says, I couldn bear to see all Elijahs beautiful hair go to waste and my mum mentioned charities that have human hair made into wigs.

Mrs. Edney says, If we can raise the amount we want, it will mean a family will not have to pay for the wig and can receive it for free. When youve got children yourself, you hope that if they lost their hair someone would do the same for them by donating their hair.

The two-foot-long hair will be donated to the Little Princess Trust (小公主信托基金) to make a wig for children suffering cancer. Elijah keeps telling people he is giving his hair to poor princesses and he is so excited about it.

A spokesman for the Little Princess Trust says, We e very grateful to anyone who decides to have their hair cut to donate it to the Little Princess Trust. As a result of hair donations like this, the charity receives real-hair wigs for free to pass on to families whose children have sadly lost their own hair through cancer treatment.

【小题1】Why has Mrs. Edney let Elijahs hair grow so long?A.Because Elijah has beautiful hair.B.Because she likes long hair.C.Because Elijah looks nice with long hair.D.Because she wants to donate his hair to charity.【小题2】Who first thought of charities that use human hair?A. Elijahs father.B. Elijahs mother.C. Elijah himself.D. Elijahs grandmother.【小题3】Elijahs parents try to raise money to .A.pay the barber for his workB.process his hair into a wigC.give the Little Princess Trust along with a wigD.give a child who lost his hair through cancer treatment【小题4】What does Elijah think of his hair being given to a charity?A.He doesn care about it.B.He wants to keep it a secret.C.He is excited about it.D.He feels sad for poor children.【小题5】According to the last paragraph, the Little Princess Trust.A.encourages people to cut their hair to donate itB.welcomes and gives thanks for such donationsC.gives free wigs to children who have lost their hairD.provides treatment for children with cancerA

答案:

(答案→)A

解析:文章介绍Elijah长着一头漂亮的金发,现在父母决定剪掉并捐给小公主信托基金,而且他们还筹集资金把头发做成假发,这样得到的人就可以完全免费的获得假发了,这个假发将捐给因为癌症失去头发的孩子。

【小题1】细节题:从第二段的句子:Elijah has always had beautiful hair, so I let him grow it as he w8nted. It s like silk. 可知Mrs. Edney让Elijah的头发长的很长,因为他的头发很漂亮,选A

【小题2】细节题:从第三段的句子:I couldn bear to see all Elijahs beautiful hair go to waste and my mum mentioned charities that have human hair made into wigs. 可知是奶奶先想起使用人的头发的慈善机构的,选D

【小题3】细节题:从第三段的句子:Mrs. Edney and her husband want to collect enough money-£350-to process Elijahs hair for a sick child.可知Elijah的父母要筹集资金把头发加工成假发,选B

【小题4】细节题:从倒数第二段的句子:Elijah keeps telling people he is giving his hair to poor princesses and he is so excited about it.可知Elijah对这件事很兴奋,选C

【小题5】细节题:从最后一段的句子:We e very grateful to anyone who decides to have their hair cut to donate it to the Little Princess Trust. 可知小公主信托基金欢迎和感谢这样的捐赠,选B

本内容不代表本网观点和政治立场,如有侵犯你的权益请联系我们处理。
网友评论
网友评论仅供其表达个人看法,并不表明网站立场。